Ha farsang, akkor Etnia Barcelona Keretbemutató Nap a Novák Optikában.

Az Új Évvel sokunk megfogad valamit, amin a jövőben változtatni szeretne, vagy jobban szeretné csinálni.

A Novák Optika szeretettel meghívja Önt és partnerét, a nagy sikerrel megrendezett Silhouette Esztétika Napra.

Célzott kék fény elleni védelem színtelen lencsékhez

A kortárs és divatos helyek ihlette keretek, amelyeket olyan emberek számára terveztek, akik "a világ polgárai".

Elérkezett a nyári időszak, egyre hosszabbak a nappalok, egyre erősebb az UV-sugárzás. Gondoljon Ön is fokozottan szemei védelmére!

Továbbra is él a Zeiss akciója, amelyben egy pár progresszív szemüveglencse vásárlása esetén egy pár egyfókuszú napszemüveglencsét adunk ajándékba!

“Itt a farsang áll a bál...” a Novák Optikában is!

Februárban két alkalommal összegyűlnek a világ minden tájáról, Saint Tropeztől Ulmon át, egészen Padováig a legújabb Etnia Barcelona keretek, hogy együtt ünnepeljük a farsangot.

Zeiss Trivex

A Zeiss legújabb alapanyaga már rendelhető üzletünkben. Ismerkedjen meg vele.

Kimagaslóan ütésálló szemüveglencsét keres?
ZEISS szemüveglencsék Trivex® alapanyagból

200 éves Zeiss "Nagypapa"

1816. szeptember 11-én, 200 éve született Carl Zeiss, aki műszereivel utat nyitott a tudományok fejlődésének, legfőképp a biológia, és az orvostudomány terén, melyekkel a mai napig rengeteg tudós munkáját segítik.

Zeiss digital lens - szemüveglencsék

A pillanat, amikor rohanó világunkban a szeme megpihen. ZEISS Digital Lens a digitális világhoz.

A digitális mobileszközök rendkívül gyorsan hódították meg a világot…
A legtöbb felhasználó számára az okostelefonok, tabletek és navigációs rendszerek a mindennapok részévé váltak. Várhatóan 2013 lesz az az év, amikor a mobilkapcsolattal rendelkező készülékek száma meg fogja haladni a világ népességének számát.

Látogasson meg minket üzleteinkben, hogy egy mediterrán élményen keresztül megismerhesse a LOOK 2016-os új kollekcióját, melyet maga a gyártó, Antonio mutat most be minden érdeklődő számára a következő időpontban:

Kedves Környezettudatos Vásárlóink!

Újratölthető Zeiss Cleaning Spray Magyarországon egyedül a Novák Optikában! Vásároljon egy Zeiss szemüveg tisztító spray-t, törlőkendővel. Őrizze meg az üveget, és így már csak újratölteni kell a következő alkalommal.

További részletekért érdeklődjön üzleteinkben!

Károly körúti üzletünkben

A kristályokkal díszített Daniel Swarovksi szemüvegkeretek fényűző pompával díszítik a szemüvegkeretet és teszik káprázatosan lenyűgözővé megjelenését viselője számára. Élvezze a 2016-os évet az új Swarovski optikai- és napszemüvegeiben. Legyen csillogó és egyedi e márka megkülönböztető stílusában!

Várjuk sok szeretettel Károly körúti boltunkban. Bővebb felvilágosítást lenti elérhetőségeinken kaphat.

Az evolúciós változások, a keretek változását is előtérbe helyezték. Viselj te is Look@ME vagy Lookino szemüvegkeretet, melyek sokszínűséget és egyedi, fiatalos formáinak köszönhetően egyaránt változást adnak viselőjének.

Rudy Project dioptriás sportszemüveg

A Rudy Project 1985-óta a világ egyik olasz szemüveggyártója, aki a sportszemüveg gyártás terén vezető szerepet tölt be a piacon. Számos technikai újdonsággal, praktikus, kényelmi funkcióval készíti szemüvegeit, a sportszemüvegek a felhasználó igényeinek megfelelően személyre szabhatóak és dioptriázhatóak. Dioptriázható Rudy Project sportszemüvegek a Novák Optika ajánlásával!

Zeiss online látásvizsgálat

Jobb látás = Jobb életminőség. A jobb látás jobb életminőséget is jelent, de a jobb látás alapja egy szakember által végzett szakszerű, precíz látásvizsgálat, hiszen ez alapján kaphatja meg az Önnek megfelelő személyre szabott szemüveglencsét. A következő ZEISS online látásellenőrzés segít gyorsan és könnyen kideríteni, hogy eljött-e egy ilyen szakszerű látásvizsgálatnak az ideje.

Silhouette szemüveg

A Novák Optika örömmel mutatja be Önnek a Silhouette high-tech titánium optikai szemüveg kollekcióit. Válassza ki az Önnek megfelelő színt és formát.

Zeiss 3d szemvizsgálat, szemmérés

A szemvizsgálati módszerek között is innovatívnak számító három dimenziós mérés a vizsgált személy szemének egyedi jellegzetességeit határozza meg, hasonlóan az emberi kéz ujjlenyomatának megállapításához. Bolygónkon több mint 7 milliárd ember él, még sincs 2 egyforma ujjlenyomat és nincs 2 ugyanolyan emberi szem. Ennek a kimagaslóan precíz szolgáltatásnak köszönhetően bárki számára elérhetővé válik a személyre szabott, individuális szemüveg.

Vitaminok és a szem kapcsolata

Az köztudott , hogy a zöldségek és a gyümölcsök fogyasztása fontos az egészséges élethez, de hogy pontosan miért előnyös, az már bonyolultabb kérdés. Széleskörű kutatások alapján a friss élelmiszerek egészséges és tápláló tulajdonságai a növényi tápanyagokhoz köthetőek. A tudósok szerint, annak kiderítése , hogy melyik zöldség vagy gyümölcs igazán tápláló, az nagyon egyszerű. Válasszon a szín alapján.