Zeiss 3d szemvizsgálat, szemmérés

A szemvizsgálati módszerek között is innovatívnak számító három dimenziós mérés a vizsgált személy szemének egyedi jellegzetességeit határozza meg, hasonlóan az emberi kéz ujjlenyomatának megállapításához. Bolygónkon több mint 7 milliárd ember él, még sincs 2 egyforma ujjlenyomat és nincs 2 ugyanolyan emberi szem. Ennek a kimagaslóan precíz szolgáltatásnak köszönhetően bárki számára elérhetővé válik a személyre szabott, individuális szemüveg.

A szem egyedi jellegzetességeinek megállapítása:

A teljes körű látásvizsgálat részeként az erre a célra kifejlesztett speciális mérőműszer segítségével meghatározzuk szemének egyedi paramétereit, fejtartásának – tekintetmozgásának jellegzetességeit és figyelembe vesszük szemüveg viselési szokásait. A műszeres vizsgálat folyamata néhány percet igényel, és fájdalom mentes. A kapott egyedi mérési adatok és információk, valamint az egyéb szemvizsgálati eredmények összevetéséből meghatározzuk szemének individuális jellegzetességeit és a konzultációt követően megrendeljük és legyártatjuk Önnek a személyre szabott szemüveglencséket.

A szem egyedisége alapján készült szemüveg hatása:

Az individuális szemüveglencsék egy adott személyre készülnek. A magas szintű, precíz tervezési és gyártási eljárásnak köszönhetően vizuális élményben és viselési komfortban azt fogja érezni, mintha egy elegáns, méretre készült ruhát vagy egy jól szabott öltönyt viselne. Rám szabták, az adottságaim alapján nekem készült és kényelmes. Az individuális, egyéni jellemzők alapján készült szemüveg használatával a viselő kimagaslóan jó látásélményt kap, amely segíti a mindennapokban és az élet minden területén.