Silhouette szemüveg

A Novák Optika örömmel mutatja be Önnek a Silhouette high-tech titánium optikai szemüveg kollekcióit. Válassza ki az Önnek megfelelő színt és formát.

Titan Profile

Ultrakönnyű rugalmas szemüveg, minimalista kialakítással, innovatív high-tech titanium és SPX műanyag alapanyagokkal minden korosztály számára. A modellek karbantartásmentes, intelligens csuklóval és két komponensű, tökéletes illeszkedésű szármegoldással biztosítják a kényelmes viseletet.
A 12 Titan Profile modell sportos, divatos és casual színvilágban érhető el.

 

Lite Twist

Silhouette férfi szemüvegKifinomultság, divatos megjelenés és hangsúlyos színkontrasztok jellemzik ezt a legapróbb részletekig kidolgozott Silhouette szemüvegkeretet.
Különleges, technikailag igényes szár kialakításnak köszönhetően rendkívül rugalmas, ugyanakkor stabil illeszkedést tesz lehevé viselőjének. A Silhouette Lite Twist modellcsalád 12 lencseformával, modern és klasszikus színekben érhető el.

Tekintse meg a Silhouette Titan Profile és a Silhouette Lite Twist szemüvegek teljes szín és forma választékát üzleteinkben. Bővebb felvilágosítást elérhetőségeinken kaphat. Várjuk sok szeretettel!