A Rudy Project 1985-óta a világ egyik olasz szemüveggyártója, aki a sportszemüveg gyártás terén vezető szerepet tölt be a piacon. Számos technikai újdonsággal, praktikus, kényelmi funkcióval készíti szemüvegeit, a sportszemüvegek a felhasználó igényeinek megfelelően személyre szabhatóak és dioptriázhatóak. Dioptriázható Rudy Project sportszemüvegek a Novák Optika ajánlásával!

 

Dioptriás sportszemüvegEgy jó kerethez elengedhetetlen egy tökéletes és kiváló minőségű lencse egyaránt. A Zeiss széleskörű választéka közül, a napszemüveg lencséi is igen impozánsak. A fényre sötétedő PhotoFusion színezett szemüveglencséken keresztül a polarizált és sport szemüveglencsékig igen széles skálán mozognak. Minden lencse elsődleges célja, hogy tökéletes látást biztosítson bármely távolságra (közelre, távolra és a közepes távolságoknál) egyetlen lencse segítségével.

Válassza a Zeiss PhotoFusion és Progressive Individual lencséket, hogy kényelmesebb és komfortosabb legyen a viselés az Ön számára is a sportszemüveg használatakor is!

Bővebb felvilágosítást üzleteinkben kérhet!