Segít, hogy egyedi legyen a megjelenése - és nemcsak divatos, hanem abszolút praktikus is: a ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteggel ellátott napszemüveglencse kristálytiszta látást és jóval kevesebb tükröződést biztosít. Tökéletes látáskomfort még extrém fényviszonyok esetében is. A pirostól a zöldön át a kékig, sőt ezüst és arany színben is elérhető. A tükrös réteggel ellátott lencse tökéletesen illik egyéni stílusához.

Itt a TAVASZ és a NAPSÜTÉS. Lepje meg Önmagát és szeretteit a Maui Jim napszemüvegek legújabb modelljeivel!

Kollekció bemutató: 2017. április 4-én 10.00-18.00, a Károly krt.-i üzeltünkben.

Mi már látjuk a tavaszt a MauiJim napszemüvegeken keresztül!

Ön is szeretné? Látogasson el Károly körúti üzletünkbe vagy honlapunkra, ahol szintén tájékozódhat a Maui Jim napszemüvegekről.

Szeretettel meghívjuk, a Maui Jim 2016-os kollekció bemutatójára, ahol felpróbálhatják és kiválaszthatják az egyedülálló lencse technológiával készülő Maui Jim napszemüvegeket!

Maui Jim napszemüveg

A Maui Jim, Inc.® vállalat - melynek elsőrangú polarizált napszemüvegei lehetővé teszi mindenki számára, hogy gyönyörű és határozott színekben lássák a világot – úgy vélekedik, hogy a szépség mindenütt ott van, ahová csak nézünk.

Maui Jim által PolarizedPlus2® néven szabadalmaztatott lencse technológiából származó egyedi előnyökre koncentrál, melyek lehetővé teszik nagyszerű optikai hatások elérését, a vakító tükröződés és UV sugarak csökkentése által, úgy, hogy közben maximalizálja a kihasználható napfényt a jelentősen felerősített színekkel, valamint a látás tisztaságának és mélységének javításával.

Borsalino napszemüveg 2013

A Borsalino napszemüvegeivel és szemüvegkereteivel utazunk a múltba, a filmek világába, ahol Charlie Chaplinnel tekinthetünk be a fekete-fehér filmezés rejtélyeibe. A Borsalino keretek brilliáns ötvezete a múlt megújított dizánjának és a jelen legújabb fejlesztésű alapanyagainak. Hogy szeretné látni a jelent és a filmet?! Mindig egy optimális világot képzelünk magunk előtt el. A Borsalino keretei segítenek egy új világot és egy új érzést nyújtani viselői számára. Bővebb felvilágosítást a Károly körúti boltunkban kaphat.

Swarovski kristályok

E divatirányzatot a Daniel Swarovski Paris indította el. A szokatlan stílusvilágú, kitűnő minőségű és extravagáns kivitelű kiegészítők, ékszerek, órák és táskák a Daniel Swarovski Paris névjegye alatt kerülnek forgalomba világszerte a kiválasztott butikokban. 1997-től egyedülálló szemüvegekkel egészült ki az exkluzív kollekció. Az alkotásokat egyediségük és a tökéletesen megmunkált kristályok teszik összetéveszthetetlenné.

Swarovski menyasszonyi szemüvegek

Szerelem - fényűzés - haute couture. Az első kristály szemviselet mennyasszonyoknak. A legszebb nap egy nő életében az esküvője. Azon a napon minden tökéletes, a ruha maga egy költemény, a hajviselete extravagáns, a kesztyűje, a kiegészítők elegánsak. A kristályokkal díszített Daniel Swarovksi szemüvegkeretek fényűző pompával díszítik a menyasszony sugárzó szemeit, és teszik káprázatosan lenyűgözővé megjelenését.

Police szemüvegek, napszemüvegek

A POLICE márkanévvel ellátott napszemüveg kollekció a 80-as évek elején került bevezetésre a nemzetközi piacon. Természetesen a márka az elmúlt 20 esztendőben folyamatosan fejlődött, a tervezők az újabb és újabb kollekcióikkal tökéletesen követik az aktuális trendeket, melyeket ötvöznek a POLICE márka tradicionális elemeivel. Céljuk, hogy minden szezonban vonzó és karakteres termékekkel jelenjenek meg a piacon.

Drivewear lencsék autóvezetéshez

A Younger Optics bemutatja a Drivewear-t -a látáskomfortot fokozó optikai lencsét, amelyet arra terveztek, hogy változó fényviszonyok között is megfeleljen az autóvezetés során keletkező kihívásoknak.

Borús időben a lencse egyetlen aktív eleme a magas kontrasztú zöld/sárga polarizált film. A polarizációs szűrő blokkolja a vakító tükröződést, és a magas kontrasztú szín segíti a gépkocsivezetőt a tárgyak észlelésében és a mélységérzékelésben. Ebben az állapotban a lencse fényelnyelő képessége 68%-os.

Maui Jim napszemüveg

Ragyogóan élni és élvezni az életet. Stílusának megfelelő keretet, s színt választani. A Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni. " A nap éppen annyira része az életünknek, mint a levegő, amit belélegzünk. Nincs senki, aki a napsütést jobban ismeri vagy többre becsüli, mint mi." Ez az "Aloha-Spirit" minden általuk gyártott napszemüvegben jelen van.