A NOVÁK OPTIKA 3 generációt átfogó szakmaisága, valamint a ZEISS több mint 160 éves, az optikai piacon szerzett tapasztalata garantálja Önnek az elérhető legmagasabb szintű látásélményt.

A NOVÁK OPTIKA a ZEISS V.I.P. optikai csoport tagjaként magas színvonalon képviseli a német technológia precizitását és minőségét a szemüvegkészítés területén.

A ZEISS cég több mint 160 éves tapasztalattal rendelkező optikai óriás, amely forradalmi innovációk sorával segíti a szemüveglencse gyártás fejlődését. Nevéhez fűződnek olyan egyedülálló mérőműszerek és prémium minőséget nyújtó termékek, amelyek segítségével a páciens individuális jellemzőit figyelembe véve tervezhetővé és gyárthatóvá válik az akár egyénre szabott szemüveglencse is.

Ahhoz, hogy a csúcstechnológiával készült ZEISS szemüveglencsékből tökéletes látásélményt nyújtó kész szemüveg váljon, nagy szakmai tudással és tapasztalattal rendelkező optikai szakember közreműködése szükséges. Akár a szem egyedi paramétereit pontosan meghatározó mérési folyamatban, akár a szemüveg precíz elkészítésében. Ennek a közös célnak a maradéktalan megvalósításában működik szorosan együtt a NOVÁK OPTIKA és a ZEISS.

Az eredmény? A kompromisszumoktól mentes briliáns látásélmény, amely segíti Önt a mindennapokban és az élet minden területén.