Zeiss nagyító szemüveg és távcsőszemüveg választékunk gyengénlátóknak és precíziós munkát végzők számára. A kínálat tájékoztató jellegű. Keresse üzleteinket az aktuális kínálattal kapcsolatban.

G 1,8 Távcsőszemüveg

1,8-szoros nagyítású minitávcsővel ellátott szemüveg akár 2 méteres látótávolságon belüli tárgyakat is jól felismerhetővé teszi. Monokuláris és binokuláris változatban is kapható, használata egyszerű és kényelmes.

G 3 Távcsőszemüveg

A G3 sokoldalú, Galilei távcsőrendszerrel készült 3-szoros nagyítású professzionális távcsőszemüveg, amelyen beállítható a szemtávolság, a magasság, és egyedülálló módon az optika dőlésszöge is. 300, 350 vagy 400 mm-es munkatávolságokhoz alkalmazható, a szemüveget viselők megszokott szemüvegük elé helyezhetik.

KF/KS Távcsőszemüveg

Kitűnő optikai tulajdonságokkal rendelkező fejre szerelhető eszköz: nagy látómezőt biztosít, jellemzői a 14 különböző optikai rendszer 3,2x-től 8x nagyításig, 190 mm-től 500 mm-ig terjedő munkatávolság. Használata kényelmes, mert a rendszer bármikor könnyen felhajtható.

A KF modell egy speciális hordozó kerethez rögzített távcsőrendszer, amelynek puha orrtámasza és rugalmas rögzítőpántja biztos tartást nyújt.

Szükség esetén a hordozókeret lencséi tetszés szerinti dioptriájú szemüveglencsékre cserélhetőek.

KS modell speciális tartórendszerének köszönhető különösen kényelmes, mert sokoldalú beállítási lehetőséget kínál és így minden fejformához pontosan illeszthető.
Száloptikai megvilágításának köszönhetően rosszabb fényviszonyok mellett, például a fogászatban is nagyszerűen alkalmazható.

K 4 Távcsőszemüveg

Cserélhető lencséi miatt közel- és távollátás korrigálására egyaránt alkalmas monokuláris távcsőszemüveg. A 4-szeres nagyítású minitávcső mindössze 33 grammos.

Fejlupe

Az L és LC fejnagyítók tökéletes megoldást nyújtanak arra az esetre, ha kevés nagyításra van szüksége, de munkája közben mindkét kezét használni szeretné.

Mindkét nagyító jó térlátást biztosít 1,25 x vagy 1,4 x nagyítás mellett.

Az „L” fejnagyító felépítése:
A nagyítórész a hordozó rendszeren helyezkedik el. Higiénikus, mert a homlokpánt textilbelsője cserélhető.

Az „LC” fejnagyító felépítése:
Sokoldalú nagyítócsipesz, mely minden szemüveg könnyen elé felcsíptethető.