Mi adja a gyümölcsök és zöldségek színét? És mik a karotin előnyei?
A karotinoidok az egyik leggyakoribb, a természetben előforduló pigmentek. Ez biztosítja a zöldségek és gyümölcsök számára ragyogó színeiket. A répa, a kajszibarack, a sütőtök és az édesburgonya sárgáját és narancssárgáját a lutein adja, a spenót és a kel buja zöldjéért pedig a klorofill felelős.

A szem védelme
A karotin és a lutein csupán kettő a több mint 600 ismert karotinoid közül. A béta-karotin például fontos a szem egészsége számára, az A-vitamin pedig védi a szem felületét, a szaruhártyát.

Nutrilite multikarotin vitaminok
A-vitamin bevitel
A NUTRILITE™ Természetes multikarotin antioxidáns étrend-kiegészítő természetes forrásokból származó karotinoid-keveréket tartalmaz. Exkluzív karotinoid komplexe hasonlít a különféle gyümölcsökben és zöldségekben található keverékhez. A NUTRILITE Természetes multikarotin étrend-kiegészítő étrend-kiegészítők különösen fontosak azoknak, akik rendszertelenül étkeznek, vagy akik nem tudnak elég gyümölcsöt és zöldséget illeszteni étrendjükbe. Mesterséges édesítőszertől, színezékektől, ízesítőktől és tartósítószerektől mentes, nem tartalmaz glutént és laktózt, cukorbetegek is bátran szedhetik.