Tapasztalja meg Giorgio Fedon 1919 márka egyéni stílusát, mely szinergikus kombinációja a minőségi anyagoknak, kimagasló kivitelezésnek és az olasz tervezésnek. Rákóczi Úti boltunkban kapható márka.

Nem mindennapi, tradicionális ajándéktárgy is lehet egyben, egy olyan cégtől akinek a kisujjában van az ajándékozás művészetének know-how-ja, ideális megoldása a személyre szabott vállalati jutalmazásnak.

A szemüvegtok kínálat tájékoztató jellegű, kérjük keresse fel üzleteinket az aktuális készlettel kapcsolatban. A teljes kollekció megtekintéséhez kattintson a képre!

1919 egy könnyen megjegyezhető időpont. A Dolomitok - egy hely nagy vonzerővel. Giorgio Fedon & Figli a vállalat alapítói, komoly történelmi múlttal és erős olasz gyökerekkel rendelkeznek: Vallesella di Cadore a Veneto régió, Olaszország, mintegy 100 km-re északra Velencétől. Az I. világháború végén, a vállalat megkezdte szemüvegtokok gyártását olyan berendezések segítségével, melyek ma is ámulatba ejtik az érdeklődőket saját találékonyságukkal. Nyolcvanegy évvel később, 2000-ben indította el a cég a Giorgio Fedon 1919 márkát, mely egy teljes palettát kínál a kívánatos bőráruk piacán: gondoljunk itt üzleti és utazási célú táskákra és kiegészítőire, valamint számos személyes és irodai kellékre, melyek alumíniumból vagy acélból készült szerkezettel rendelkeznek magas minőségű alapanyagok felhasználásával.